EURO

Igny Château


Tarieven


De kamers


Hieronder vermelden we de basisprijzen die gelden voor 2 personen. Het supplement voor 1 of meerdere kinderen en extra personen vindt u onder de tabel.  Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis in de kamers.  De prijzen zijn inclusief een uitgebreid ontbijt.  Tijdens de zomermaanden (van 15 juni tot 15 september) worden de kamers enkel verhuurd voor minimum 2 overnachtingen.


supplementen :


  • kinderen tot 3 jaar : gratis
  • kinderen van 3 tot 6 jaar : 5 euro per dag
  • kinderen van 6 tot 12 jaar : 15 euro per dag
  • kinderen vanaf 12 jaar : 25 euro per dagDe gîte


Hieronder vermelden we de basisprijzen voor een gîte.  De gîte is voorzien van een salon, een compleet ingerichte keuken, 2   slaapkamers en een badkamer met douche.  De gîte wort in in de maanden juli en augustus enkel per week verhuurd.  Gîte 'De Lombard' van zaterdag tot zaterdag.  In de andere maanden is ook verhuur mogelijk per midweek (maandagavond tot vrijdagmorgen) en per weekend (vrijdagavond tot maandagmorgen). De prijzen zijn exclusief de verplichte schoonmaak van 50 euro.  Bed- en badlinnen alsook het verbruik van elektriciteit en water zijn in de prijzen inbegrepen.


In de gîte is een kinderbed aanwezig. Op aanvraag kan er in de salon een extra bed worden bijgeplaatst. De meerprijs bedraagt 15 euro per dag.   Daar de hal via een sas uitgeeft op de naastgelegen suite 'Jean Godin' kan deze bij de gîte worden betrokken.


gîte

aantal personen

weektarief :

juli & augustus

weektarief :

september tot juni

weekend & midweek :

september tot juni

De Lombard

5

850 euro

550 euro

350 euro

De gasten van de gîte kunnen gebruik maken van de broodservice of aanschuiven voor het ontbijt en avondmaal.


ontbijt  :


  • kinderen tot 3 jaar : gratis
  • kinderen van 3 tot 6 jaar : 5 euro
  • kinderen van 6 tot 12 jaar : 7,5 euro
  • volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar : 10 euro


VANAF 1 januari 2017 : prijzen  zijn inclusief btw en exclusief 44 eurocent per persoon (+ 18 jaar) per nacht toeristenbelastingTable d'hôtes


Indien u dit wenst serveren we graag 's avonds een table d'hôtes. Dit omvat een compleet menu met aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, wijnen (1/2 fles per persoon), water, koffie en thee. De prijs per persoon vanaf 12 jaar bedraagt 30 euro. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 15 euro en kids van 3 tot 6 jaar 5 euro.  Tijdens de zomermaanden wordt er elke dag een menu geserveerd.  De andere maanden wordt er gekookt vanaf 4 volwassenen.


kamer

type

aantal personen

basistarief (incl. ontbijt)

Isabel de Casa Mayor

suite

2

90 euro

Jean Godin

suite

2

90 euro

Barbe Bleue

tweepersoonskamer

2

80 euro

Yolaine

familiekamer

4

100 euro

Florence

familiekamer

5

100 euro