arrangementen

Igny Château


Aarrangementen 2018


VOLZET - VOLZET - VOLZET - VOLZET - VOLZETWildarrangement

 

4-daags:

 

Tijdens het wildseizoen biedt Château d’Igny een culinair wildarrangement aan in een onvergetelijke ambiance. Onze chambres d’hôtes ligt op 2 km van het grootste, oudste en mooiste eikenbos van West-Europa; nl. La forêt de Tronçais.  Het hoogtepunt van dit arrangement staat in het teken van ‘le brâme du cerf’.


Wat staat er op het programma?

 

Donderdag 27-09-18 :

In de loop van de namiddag begroeten wij u op het domein van Château d’Igny en maken we kennis tijdens een welkomstdrankje. Bij het betrekken van uw kamer staat er een heerlijke fles wijn voor u klaar. Nadat u zich heeft opgefrist wordt u verwacht voor het aperitief in de eetkamer waar de open haard voor een aangename sfeer zorgt. Vervolgens wordt het diner geserveerd (inclusief wijnen, koffie of thee).

Na het diner komt er een gepassioneerde natuurgids een presentatie geven over ‘La forêt de Tronçais’ en zijn dieren. Er zal extra aandacht worden geschonken aan het leven van het grootste zoogdier van europa; nl. het edelhert.

 

Vrijdag 28-09-18 :

Na een heerlijke nachtrust kan u aanschuiven voor het uitgebreid ontbijt. Nadien trekken we naar het bos voor een heerlijke wandeling. Rond het middaguur wordt er een wildmaaltijd voorzien in een typisch restaurantje in het Forêt de Tronçais.

Na het middagmaal zullen er tal van mogelijkheden door ons worden aangeboden.

U wordt omstreeks 18u00 terug aan het kasteel verwacht voor het aperitief. Het diner zal worden geserveerd op het terras. Een gebraden everzwijn of een barbecue én de vuurkorven zorgen voor een leuke ambiance. Na de koffie keren we naar het bos om het bronstig gebrul van het edelhert te aanhoren en hopelijk ook te aanschouwen.

 

Zaterdag 29-09-18 :

Hopelijk heeft u de slaap kunnen vatten na het spektakel van vrijdagavond zodat u rustig kan genieten van het ontbijt.

Op zaterdag laten we iedereen zijn/haar gang gaan. Wij zullen u overladen met ‘activiteiten’ zodat u een impressie krijgt van onze prachtige streek; ‘Le Berry’.

Omstreeks 19u00 wordt u terug aan de gastentafel verwacht voor het 5-gangen wildfestijn. Onze chef-koks bereiden voor u de heerlijkste wildgerechten.

 

Zondag 30-09-18 :

Na een verdiende nachtrust wordt u in de oranjerie verwacht voor een uitgebreid ontbijt. Na het ontbijt wuiven we u uit en hopen dat u genoten heeft van ons arrangement.

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 329 per persoon. Kinderen tot 3 jaar betalen € 99. Tussen 3 en 12 jaar betaalt u € 169 per kind.

 

Het programma hierboven omschreven kan ietsje afwijken maar dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Daar de capaciteit beperkt is tot 16 personen is snel boeken de boodschap.